Advertisement

Veyis Ateş Ismail Saymaz - Veyis Ateş suskunluğunu bozuyor: İşte katılacağı program : Veyis ateş, başka gelirim yok, tazminatımla geçineceğim.

Veyis Ateş Ismail Saymaz - Veyis Ateş suskunluğunu bozuyor: İşte katılacağı program : Veyis ateş, başka gelirim yok, tazminatımla geçineceğim.. Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi Halk ekranı açıklamada şunu yazdı:sedat peker'in iddiaları sonrası veyis ateş i̇smail saymaz'la yayına çıktı. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı.

Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Diyelim ki istedim diyorum yahu! Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı.

İsmail Saymaz veda etti! - ABC Gazetesi
İsmail Saymaz veda etti! - ABC Gazetesi from abcgazetesi.com
Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Diyelim ki istedim diyorum yahu! Istediyse hangi klikler adına istedi? Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun?

Istediyse hangi klikler adına istedi?

Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. | veyis ateş i̇smail saymaz'a neler söyleyemedi? Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz, başka bir gelirin var mı? diye sordu.

Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Veyis ateş ile ilgili gündemde akla gelen sorular ise şöyle: İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. Habertürk, sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş'i akşam haberlerinde ekrana çıkartmadı.

Veyis Ateş Halk TV'de açık açık konuşacak - Van Son Dakika ...
Veyis Ateş Halk TV'de açık açık konuşacak - Van Son Dakika ... from static.daktilo.com
Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı katıldığı bir programda paylaştı. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. | veyis ateş i̇smail saymaz'a neler söyleyemedi? İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! Habertürk, sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş'i akşam haberlerinde ekrana çıkartmadı.

Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim.

Halk tv'de yayımlanan programa katılan veyis ateş önce 10 milyon euro istedim dedi. İsmail saymaz'ın eğitim, gazetecilik kariyeri ve daha fazlası. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Hakkındaki iddialar sonrası habertürk'teki görevinden istifa eden veyis ateş, halk tv'de i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtladı. Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sezgin baran korkmaz'la ne zamandan beri tanışıyorsun?

Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun?

Veyis Ateş canlı yayına çıkıyor - haberbizden
Veyis Ateş canlı yayına çıkıyor - haberbizden from haberbizden.org
İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.

Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle:

İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Halk tv'de yayımlanan programa katılan veyis ateş önce 10 milyon euro istedim dedi. Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Diyelim ki istedim diyorum yahu! İsmail saymaz, başka bir gelirin var mı? diye sordu. Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi

Posting Komentar

0 Komentar